Öljyntorjunta

ammattituotteet ja ammattipalvelu

Öljyntorjunta


CAM-SORBCAM-SORB

MINERAALIPOHJAINEN IMEYTYSRAE

Rakeinen 1-3 mm kalsinoitu mooli, joka soveltuu imeyttämiseen kaikilta kiinteiltä pinnoilta. Optimaalinen kitka saadaan myös kun rakeet on täysin imeytettyjä. Voidaan käyttää ennalta ehkäisevästi tai vuodon sattuessa. Täyttää MPA-vaatimuksen. Terveydelle ja luonnolle haitaton. Palamaton imeytysrae.Pakkaus 15 l.


IKASORB 1030IKASORB 1030

SUURIRAKEINEN IMEYTYSRAE ULKO- JA SISÄKÄYTTÖÖN

Ikasorb 1030 soveltuu imeytystehtäviin kaikilla kiinteillä pinnoilla. Erinomainen kitka myös imeytettynä.Ikasorb 1030 on suhteellisen suuren raekokonsa (1-3 mm) ansiosta tuote, jota voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa kaikissa päivittäisissä imeytystehtävissä. Pakkaus 20 kg / 40 l.


IKASORB SPANNIKASORB SPANN

PIENIRAKEINEN IMEYTYSRAE KULJETUSPAKKAUKSESSA

Ikasorb Spann on pakattu helposti mukana kulkevaan astiaan ja soveltuu imeytystehtäviin kaikilla kiinteillä pinnoilla. Hyvin pienen raekokonsa (0,5-1 mm) ansiosta Ikasorb 1850 tunkeutuu pienimpiinkin koloihin ja uurteisiin. Pakkaus 10 kg.


PELICAN PACKPELICAN PACK

Öljynimeytysjärjestelmä

PELICAN BOX on liikuteltava öljynimeytyslaite, jossa imeytysaineena käytetään kierrätettävää ja voimakkaasti absorboivaa FIBERCAN puuvillakuitua. Säiliön tilavuus on 50 litraa ja se vastaa kahta kierrätettävää FIBERCAN säkkiä. Erittäin helppokäyttöinen menetelmä, joka minimoi imeytysaineen kulutuksen ja siitä muodostuvan jätteen. Kierrätettävyyden ansiosta imeytysainetta ei mene hukkaan vaan sen hyötysuhde on 100%.


OIL ONLY SMS RULLATOIL ONLY SMS RULLAT

RULLAT ÖLJYPOHJAISTEN NESTEIDEN IMEYTTÄMISEEN (ÖLJY, DIESEL JNE.)

Oil Only SMS-imeyttäjät on vahvistettu molemmilta puolilta pintakerroksella, jonka ansiosta arkki kestää yliajon, kävelyn ja seisomisen. Toimivat erittäin hyvin käytävämattoina, imeytyskyky on 20-kertainen painoon nähden. Rullan koko 0,48 x 44 m ja 0,96 x 44 m.


BLACK & WHITE UNIVERSAL SMS RULLATBLACK & WHITE UNIVERSAL SMS RULLATUNIVERSAL SMS RULLAT

Erittäin hyvin kulutusta kestävä Imeytysrulla.

Mm. öljy, vesi, liuottimet, kemikaalit, leikkuunesteet ym. Voidaan käyttää myös käytävä mattona estääkseen öljyn ym. leviämisen. Imeytysrullassa toinen puoli on valkoinen joka imee nesteet, toinen on musta joka kestää kulutusta pitää nesteet sisällä. Luja pintakerros kestää yliajon, kävelyn ja seisomisen. Rullan koko 0,48 x 44 m ja 0,96 x 44 m.


VARIKKOMATTO OIL ONLYVARIKKOMATTO OIL ONLY

Sopii mm. moottoriurheilukäyttöön, täyttää kansainväliset kriteerit. Sitoo kaikki öljypohjaiset nesteet nopeasti ja helposti. Vahvistettu pinta, kääntöpuolella muovikerros, joka pitää alustan kuivana. Mitat 100x160 cm. Paketissa 20 kpl ja imukyky 250 l / paketti.


OIL ONLY TYYNYT JA PUOMITOIL ONLY TYYNYT JA PUOMIT

ÖLJYPOHJAISTEN NESTEIDEN IMEYTTÄMISEEN

Oil Only tyynyt ja puomit valmistetaan selluloosa- ja polypropyleenikuidusta. Tyynyjä voidaan käyttää suuriin konevuotoihin, joista aiheutuu jatkuvaa vuotoa. Puomit ovat joustavia imeyttäjiä, jotka rajaavat mainiosti vuodon valuma-alueen.


OIL ONLY SUMP SKIMMER BOOMSOIL ONLY SUMP SKIMMER BOOMS-2OIL ONLY SUMP SKIMMER BOOMS

Pidä kaivot, tankit ja pilssit öljyistä puhtaana helposti kelluvalla imeytysputkella. Kelluvaan putkeen ei imeydy vesipohjaiset nesteet. Imeyttää öljyä, liuottimia, polttoaineita ja öljypohjaisia nesteitä. Polypropeeni täyteaineena on kemikaaleja jotka vähentää hajuja ja bakteerien kasvua. Putki kelluu vedessä ja imee toivottuja nesteitä. Putken valkoisen värin ansiosta on helppo nähdä öljyn kyllästystason.

Tuotetiedot


Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello