Öljytuotteet

ammattituotteet ja ammattipalvelu

Öljyt


ShellHYDRAULISET NESTEET

Sisäkäyttöön


Tellus (Mineraaliöljy) 22, 32, 46 ja 68
Normaaliin käyttöolosuhteisiin

Shell Tellus on korkealuokkainen hydrauliöljy, joka perustuu liuotinjalostettuun mineraaliöljyyn Tunnetaan “standardinluojana” teollisuuden hydrauliöljyissä. Yleisiä käyttösovelluksia ovat kiinteät hydraulijärjestelmät teollisuudessa ja laivaston hydraulijärjestelmät.


Tellus S (Mineraaliöljy) 22, 32, 46, 68 ja 100
Vaativiin käyttöolosuhteisiin

Shell Tellus Oils S-öljyjen huipputeknologinen sinkitön koostumus takaa parhaan tehon vaativissa olosuhteissa. Käyttölämpötilat aina 90° C:een. Tavallisia sovelluksia ovat teollisuus ja laivasto.


Ulkokäyttöön


Tellus T (Mineraaliöljy) 15, 32, 46, 68 ja 100
Normaaliin käyttöolosuhteisiin

Shell Tellus T on mineraaliöljyihin perustuva korkeatehoinen öljy. Siinä on erityinen viskoosisuusindeksin parannin, mikä parantaa viskoosisuus-/lämpötilaominaisuuksia. Tavallisia sovelluksia ovat maaurakoitsijat, maatalous ym.


Shell Naturelle Fluid HF-E 15, 32, 46 ja 68 Shell Naturelle Fluid HF-E 15, 32, 46 ja 68
Ympäristöystävällinen

Shell Naturelle HF-E ovat kehittyneitä, helposti biohajoavia hydrauliöjyjä, joita käytetään
helposti kuormittuvissa ympäristöissä. Shell Naturelle Fluid HF-E on samanaikaisesti helposti
hajoava ja erittäin korkeatasoinen. Täysin synteettinen.


Shell ÖljytMOOTTORIÖLJYT


Rimula R3 U 15w-40
Mineraaliöljy

Universal Engine Oil on yleismoottoriöljy, joka sopii erityyppisiin diesel- ja bensiinimoottoreihin useille käyttöalueille. Se valmistetaan mineraaliöljystä ja korkealuokkaisista additiiveista.


Rimula R5 E 10W-40
Puolisynteettinen moottoriöljy

Dieselmoottoriöljy suojaa hyvin viimeisimmät korkean suorituskyvyn omaavat matalapäästöiset moottorit, jotka työskentelevät vaativissa olosuhteissa. Uusi Rimula R5 E on päivitetty vastaamaan eurooppalaisten, amerikkalaisten ja japanilaisten moottorinvalmistajien vaatimuksiin uusimpien matalapäästöisten ja tehokkaiden moottorien , kuten Euro 4:n, öljyjen suhteen. pidentää käyttöikää ja soveltuu mm. kuljetus- ja rakennusalalla käytettäviin matalapäästöisiin moottoreihin.


Rimula R6 LME 5W-30 Rimula R6 LME 5W-30
Täyssynteettinen moottoriöljy

Rimula R6 LME on edistyksellisin 4-tahtidieselmoottoreille tarkoitettu öljy. Se päihittää viimeisimmät eurooppalaiset vaatimukset ja vastaa yhä kiihtyvään tehokkaiden polttoaineiden kysyntään. Se on suunniteltu erityisesti antamaan parhaan suojan viimeisimmille matalapäästöisille moottoreille(Euro 4 & 5). Rimula R6 LME:n ainutlaatuinen koostumus on Shellin kehittämä ja johtavien moottorinvalmistajien kiittämä. Rimula R6 LME tarjoaa markkinoiden parhaan suorituskyvyn moderneille eurooppalaisille dieselmoottoreille.


Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello