Aerosolit

ammattituotteet ja ammattipalvelu

Aerosolit


TERVA-1TERVA-2TERVA

Aito luonnon hautaterva, joka estää kiinnijuuttumisen ja ruostumisen.

Käyttökohteet: pyörien ja alustan pultit ja mutterit, jousien sinkilät, levypyörien keskiöt, kotelonsuoja-aineena, karavaanareille seisontatukien kierteisiin, yms. korroosioalttiit kohteet. Lämmönkeston +70°C saakka.
Kestää suolaa, vettä ja pesuliuoksia.


KERAAMINEN SUOJA-AINEKERAAMINEN SUOJA-AINE

Hitsaussuuttimen suoja-aine

Suojaa suuttimet ja niiden sisäpinnat roiskeilta. Taloudellinen; kestää jopa 8 tunnin työvuoroja lisäämättä. Jättää suojaavan kuivan kalvon. Suojaa myös kuumuudelta ja antaa pitkäaikaisen suojan. Tämä keraaminen, uuden sukupolven kuiva suojakalvo sopii kaikkialle MIG/MAG hitsaukseen ja työkappaleet sekä ympäröivät pidikkeet ja läheiset osat. Sumuta kohteet ennen hitsauksen alkua ja suoja kestää keskeyttämättä jopa 8 tunnin työn ajan. Näin säästät selvästi aikaa ja rahaa, lisäät tuottavuutta sekä saat aikaiseksi puhtaamman hitsausprosessin. Tuote on ideaali erityisesti robottityössä.


CAM-LOCK OIL-1CAM-LOCK OIL-2CAM-LOCK OIL

Lukko- ja aseöljy

Cam-lock oil on korkealuokkainen lukko- ja aseöljy. PTFE-pitoinen voitelee ja puhdistaa lukot, aseet sekä erilaiset hienomekaaniset laitteet. Cam-lockilla on erinomainen tunkeutumiskyky vaikeasti voideltaviin kohteisiin matalan viskositeetin ansiosta. Huomattavan laaja käyttölämpötila-alue pitää huolen laitteiden toimivuudesta, sekä kylmissä että äärimmäisen kuumissa olosuhteissa.


CAM CLEANERCAM CLEANER

Palamaton rasvanpoistoaine

Palamaton ja väritön rasvanpoistaja on erittäin tehokas teollisuusliuotin ja rasvanpoistoaine. Poistaa ja liuottaa rasvaa, palanutta rasvaa, öljyä, nokea, pihkaa, liimaa, painovärejä jne. Palamaton rasvanpoistaja haihtuu nopeasti ja jättää jälkeensä puhtaan ja kuivan pinnan. Cam cleaner on erittäin tehokas teollisuusliuotin ja rasvanpoistoaine. Saattaa vahingoittaa joitakin herkkiä muoveja.


HEAVY DUTY RUST OFF-1HEAVY DUTY RUST OFF-2HEAVY DUTY RUST OFF

Ruosteenirrottaja

Hapoton, voiteleva ja hyvän tunkeutumiskykynsä ansiosta irrottaa nopeasti ruosteiset ja kiinnijuuttuneet osat. Voitelee ja suojaa hapettumilta. Irrottaa tehokkaasti hapettuneet ja kiinnijuuttuneet metalliosat. Tunkeutuu nopeasti pienimpiinkin rakoihin irrottaen ruostuneet osat toisistaan. Käyttökohteita ovat mm. mutterit, ruuvit ja pultit.


HD-SILICON SPRAYHD-SILICON SPRAY

Silikoni aerosoli

HD-Silicon spray on väritön, puhdas voiteluaine. Estä tehokkaasti tiivisteiden jäätymisen pakkasella ja tekee ne joustaviksi ja kimmoisiksi. Kiillottaa autossa kojelaudat, kumi- ja muovimatot ym. Spray soveltuu kumi-, muovi-, nahka-, lasikuitu-, metalli- ja puupinnoille. Voitelee myös lukot, saranat, jouset ym. tahrattomasti. Sopii elintarviketeollisuuden käyttöön. Toimii joka asennossa. Käyttölämpötila -40 °C - +315 °C.


HD ACTIVE-1HD ACTIVE-2HD ACTIVE

HD Active on nopeasti kuivuva, liuotinpohjainen, jäänteetön puhdistusaine. Liuottaa ja poistaa pinttyneenkin öljyn, rasvan, hartsin ja silikonin. Poistaa liima-, teippi- ja tarrajäänteitä. Tölkki toimii joka asennossa. Haihtuu nopeasti eikä jätä kalvoa. VAROITUS! Saattaa vahingoittaa joitakin muovi- ja kumilaatuja.


CITRUS ACTIVECITRUS ACTIVE

Citrus Active on erikoispuhdistusaine rasvanpoistoon ja puhdistukseen teollisuuteen ja autokorjaamoille. Tämä ekologinen monikäyttöaine perustuu luonnon oman sitrusöljyn luotinvoimaan. Poistaa tehokkaasti pinttyneen lian, öljyn, rasvan, liima-, tarra- ja teippijäljet, kumijäänteet, tervan, muste- ja kuulakärkikynätahrat. Sopii myös pintojen puhdistukseen ennen liimausta.


PUHDISTUSAINE TEOLLISUUTEENPUHDISTUSAINE TEOLLISUUTEEN

Cambler Puhdistusaine Spray soveltuu puhdistukseen ja rasvanpoistoon kaikilta metallipinnoilta, lasilta, keramiikalta ja useimmilta muoveilta. Se saattaa kuitenkin syövyttää joitain muoveja, kuten PVC:tä, pleksilasia, polyystyreenia tai kestomuoveja ja maalipintoja. Toisin kuin useat muut, Cambler Puhdistusaine Spray ei jätä kuivumisjäänteitä. Erikoisuuttimen ansioista spraypulloa voidaan käyttää kaikissa asennoissa. Käytetään muiden Cambler-tuotteiden kanssa kun tarvitaan rasvaton ja kuiva pinta. Poistaa rasvan levy- ja rumpujarruista, kytkimistä yms. osista. Puhdistaa moottorien osat, kaasuttimet, polttoaine- ja öljypumput sekä vaihdelaatikot.


TARRAN POISTAJATARRAN POISTAJA

Tarranpoistaja aine neutraloi nopeasti tarrojen liiman. Puhdistaa tarrojen tahmaiset liimajäänteet. Käyttökohteita ovat: kopiokoneet, faxit, tietokoneet, printterit, hyllyt jne. On myös erinomainen puhdistusliuotin joillekin musteille ja väriaineille. Miellyttävä sitruksen tuoksu.


LASINPESUSPRAYLASINPESUSPRAY

Lasin ja kovien pintojen puhdistusaine. Valumaton, miedosti sitruunan tuoksuinen. Poistaa lasipinnoilta tehokkaasti rasvan, lian, noen, hyönteisläiskät ym. epäpuhtaudet. Soveltuu myös erittäin hyvin kovien pintojen kuten atk-laitteiden, puhelimien, laskimien yms. puhdistusaineeksi. Lisää liikenneturvallisuutta poistamalla tuulilaseista häiritsevän rasva- ja tervakalvon, nikotiinin, noen, pölyn ja hyönteisjäänteet. Soveltuu myös kovien pintojen puhdistukseen erinomaisesti.


RST-CLEANRST-CLEAN

RST-Clean hoito & puhdistusaine on NSF hyväksytty elintarvikelaatuinen tuote ruostumattomalle teräkselle. Poistaa sormenjäljet, tahnat, lian ja pölyn jättäen puhtaan ja likaa hylkivän kalvon. Soveltuu myös alumiinille, emalipinnoille, kromille, messingille, käsitellyille metallipinnoille ja vinyylille yms. koville pinnoille.


DESINFIOINTISPRAYDESINFIOINTISPRAY

Desinfiointispray on helppo tapa saada tarpeellinen, nopea ja yksinkertainen desinfiointi suoritettua tehokkaasti.Desinfiointispray on tehoaineeltaan alkoholisuspensio (etanoli), joka tekee siitä (benzalkoniumkloridin ohella) biosidisesti tehokkaan, aerosolina helppokäyttöisen ja nopeavaikutteisen desinfiointiaineen.Tuote on kvattipohjainen alkoholiperusteinen spray, joka soveltuu käytettäväksi mm. Työyhteisöissä (wc-tilat, ovenrivat esim.), laitoksissa, kouluissa, kuntosaleilla, julkisissa tiloissa, työkaluissa, partakoneissa, trimmereissä, työjalkineissa, työtasoissa, pöytätasoissa, hitsaus- ja työ suojakypärissä ym.


SUOJAVOIDESUOJAVOIDE

Korkealuokkainen tuote, joka sekä suojaa että hoitaa ihoa. Palauttaa ihon oman kosteus- ja rasvatasapainon. Muodostaa iholle tehokaan rasvattoman ja suojaavan kalvon. Sopii myös hoitoaineeksi kuiville käsille. Ei sisällä silikonia, hajusteita tai väriä.


TOOL BOX SOAPTOOL BOX SOAP

Erinomainen tuote poistamaan vaikeaakin likaa, kuten nokea, maalia, rasvaa ja pikeä.Tuotetta hierotaan käsiin minuutin ajan. Vesihuuhtelu EI tarvita, vaan aine hierotaan käsistä pois. Ei kuivata ihoa.


Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello