Akuma työkalut

ammattituotteet ja ammattipalvelu

Akuma


AKUMA TIGER SOCKET SET 11 OSAKUMA TIGER SOCKET SET 11 OS

Rikkoutuneille pulteille/muttereille hylsysarja 8-19 mm 11-os. 3/8” Tarttuu tiukasti sekä avattaessa että kiinni väännettäessä jopa pyöristyneisiin muttereihin Materiaali SCM 440 Voidaan vääntää myös räikällä tai kiintoavaimella.


AKUMA TIGER SOCKET SET 3 OSAKUMA TIGER SOCKET SET 3 OS

Voimahylsysarja

Rikkoutuneille pulteille/muttereille hylsysarja koot 17, 19 ja 21 mm tarkoitettu ½” vääntimelle. Tarttuu tiukasti sekä avattaessa että kiinni väännettäessä jopa pyöristyneisiin muttereihin . Sopii pyöränmutterien avaamiseen. Materiaali SCM 440.


AKUMA TORX BIT SET 7 OSAKUMA TORX BIT SET 7 OS

7-osainen Torx-sarja, koot T30-T60 joissa irroitettava ½” hylsy. Tekee työskentelyn ahtaissa tiloissa helpoksi. Materiaali SCM 440. Toimitetaan metallipaketissa.


AKUMA 10 PCS SCREW EXTRACTOR & DRILL SETAKUMA 10 PCS SCREW EXTRACTOR & DRILL SET

Tämä 10-osainen ulosvetotappi sarja sisältä porat. Ulosvetotapeissa oleva hailot pureutuu kiini. Toimitetaan metallipaketissa.


FLEXYTOOL 7-24 MMFLEXYTOOL 7-24 MM

Flexytool on avoin työkalu, joka soveltuu etenkin ahtaisiin paikkoihin. 12-kulman ansiosta avaaminen onnistuu myös ahtaissa paikoissa. Erinomainen esim. hydrauliikka letkuissa, joissa vaaditaan tiukkaa puristusta. Avaa myös ajan ja käytön kuluttamat pultit ja mutterit. Myös tuumakoot.


AKUMA SP3D 3-0SAINEN RÄIKKÄAKUMA SP3D 3-0SAINEN RÄIKKÄ

Nämä laadukkaat kromivanadiumteräksestä räikät voidaan jatkaa paremman vääntömomentin saamiseksi. Varressa on pikalukitus ja useita eri pituuksia. Pakkaus sisältää koot 1/ 4” , 3/8” ja 1/ 2” ja täyttää DIN & ANSI standartit.


AKUMA VDSSAKUMA VDSS

Nämä hylsyt on erittäin ohuita ja integroitu Versa driven ansiosta voidaan avata myös pinnapulttia. Materiaali on Chrome vanadium-terästä jonka ansiosta ohuet hylsyt on yhtä kestäviä kuin perinteiset hylsyt. Integroidulla avaimella pääsee ahtaisiin paikkoihin. Sarja sisältää 10-19, 21, 22 ja 24 mm hylsyt.

4-kulma 6-kulma 12-kulma Torx Spline Go throught
AKUMA VDSS kulmat

AKUMA EVO SOCKETAKUMA EVO SOCKET

EVO-hylsyt käy ehjille ja vauriotunneille pulteille ja muttereille. Patentoidun hylsyn hammastuksen ansiosta saadaan pitävä ote jolloin ei ole pelkoa että pultin kulmat vaurioituisi. Tästä johtuen sitä voidaan käyttää myös uusille pulteille jolloin ne kestää kauemmin. Setti sisältää 3/8” räikkäavaimen, evo hylsyt 8-19 mm. Materiaali CR-V.


AKUMA MAGICFLEX 1/4” RATCHET SOCKET SETAKUMA MAGICFLEX 1/4” RATCHET SOCKET SET

Magicflex-räikkä mahdollistaa avaamisen hankalissa paikoissa pienen ja monen nivelen ansiosta. Pakkaus sisältää 8, 10, 11, 12, 13 mm hylsyt, bits-sovitinkappale , räikän ja 2 jatkovartta.


ROBO GRIPROBO GRIP

Robogrip on itsesäätyvä pihti. Leuat säätyy niin nopeasti kuin kätesi pystyy puristamaan. Ergonominen muotoilu sopii käteen hyvin. Laminoitu rakenne kestää erinomaisesti. Robo gripissä on 6 hammasta (3 molemmilla puolilla) jolloin se puree myös pyöristyneisiin muttereihin. Saatava kahta eri kokoa 7” ja 9”.


AKUMA DJP1AKUMA DJP1

Erinomainen sähkömiehen pihdit jolla voi leikata, kuoria ja puristaa. Ergonomisesti suunnitellut kahvat nopeuttaa ja helpottaa työtä. Kaksoisleuan ansiosta leikkaat ja kuorit samalla pihdillä.


VERSA DRIVE SYSTEM 7 OS

Vallankumouksellinen Versa Drive System (VDS) osoittaa ainutlaatuinen pääprofiilin jonka avulla avaimet voidaan käyttää useisiin erilaisiin pultteihin ja muttereihin. Sarja sisältää 7 avainta koot: 10, 12, 13, 14, 15, 17ja 19 mm. Lisäksi saatava koot: 8, 9, 11, 16 ja 18mm.

4-kulma 6-kulma 12-kulma Torx Spline Go throught
AKUMA VDSS kulmat


Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello