Erikoispesuaineet

ammattituotteet ja ammattipalvelu

Erikoispesuaineet


BETMAXBETMAX

Betonin- ja kalkinpoistoaine

Tarkoitettu nimensä mukaisesti vaativaan puhdistukseen. Pehmittää betonin ja kalkkikovettumat kaluston maalipinnoilta. Sisältää suolahappoa ja aputensidejä.


BET CLEAN ULTRA

Betonin- ja kalkinpoistoaine

Bet-clean ultra poistaa tehokkaasti betonia, kalkkia, sementtiä, öljyä ja rasvaa koneista ja kalustosta sekä työvälineistä. BCU puhdistaa tehokkaasti myös betonilattioita ja peltiseiniä poistaen ruostetta ja kalkkikertymiä. Tuote ei vahingoita alumiinia maalipintaa lasia eikä kumia. Tuote on ympäristöystävällinen ja biohajova. Käyttöiuoksena tuote ei syövytä joten se on turvallisempi käyttää kuin vahvat-suolahappaliuokset.


ARP-24ARP-24

Koneshampoo

Ajoneuvo- ja maansiirtokaluston vahvasti alkalinen päältäpesuaine. Irrottaa myös sitkeää rasvaa ja pihkaa. Biologisesti hajoava. Tuotetta saatavana myös vahvennettuna ARP-24+ -versiona, jonka pH > 13,5 ja joka soveltuu erityisesti maalattavien pintojen puhdistukseen.


HYBERJM-Heavy Duty

Liuotinpesuaineen veroinen puhdistusaine kuljetus- ja maansiirtokaluston pesuun. Soveltuu myös erittäin hyvin kaluston rungon pesuaineeksi. Liuottaa öljyä, rasvaa, Tiesuola sekä irrottaa pikeä. Pinttyneillä ja likaisilla pinnoilla tarvitaan pidempää vaikutusaikaa.


RP 100RP 100

Rasvanpoistaja

Tehokas rasvan ja lian poistaja esim. maalattavien kohteiden puhdistukseen tai jarru- ja kytkinpinnoille. Irrottaa itsepintaisimmatkin öljy-, rasva-, asfaltti- ja muut epäpuhtaudet kaikilta kovilta pinnoilta. Täysin haihtuva.


LP 100

Rasvanpoistaja

Tarkoitettu rasvan, öljyn, asfaltin, pien ja suolan erittäin vaativaan tehopuhdistukseen. Jättää metallipinnoille hetkellisen korroosiosuojan. Huuhtoutuu helposti tuotteen sisältämän emulgointiaineen ansiosta. Tuote soveltuu erinomaisesti auton suojavahan poistoon sekä maalipintojen, alustan, moottorin ja kaikkien koneiden ja osien puhdistukseen. Tehokas ja käytännöllinen aine teollisuudessa, korjaamoissa ja huoltoasemilla. Ei vahingoita maali- eikä lakkapintoja, metalleja, alumiinia eikä lasia.


HYDROXHYDROX

Tehohappo

Erittäin vaativaan erikoispuhdistukseen. Tarkoitettu erilaisten teräs- ja metallipintojen puhdistukseen, kuten alumiini, turkkipelti, rosteri. Sopii myös kivi- ja kaakelipinnoille. Laimennetaan 1:5 - 1:40 veteen. Tuote on erittäin voimakas rikkihappopitoinen aine, joka sisältää myös aputensidejä ja tehonlisäysaineita.


KARBO

Hapan saostumanpoistoaine

Voimakkaasti hapan pesuaine maidon tuotantovälineiden vaihtopesuun. Tuotteen hapot poistavat tehokkaasti karbonaattisaostumia (maitokivi) ja muita epäorgaanisia saostumia, mm. ruostetta. Sisältää mm. typpihappoa 28 %, fosfori- ja sitruunahappoa < 5 %.


FORTEVAFORTEVA

Klooriton desinfioiva vaahtopesuaine

Emäksinen, voimakkaasti desinfioiva vaahtopesuaine vaativiin pintapesuihin. Soveltuu käytettäväksi matalapainepesureissa, vaahtomaateissa ja muissa mekaanista voimaa käyttävissä laitteissa. Laajaspektrisen desifiointiainekombinaationsa johdosta tuhoaa tehokkaasti bakteereja, homeita ja viruksia.


Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello