Kalustonpesuaineet

ammattituotteet ja ammattipalvelu

Kalustonpesuaineet


CAM PROCAM PRO

Kasviliuotin

Vahvemmalla seoksella erittäin vaativien kohteiden, kuten moottoreiden ja hallin lattioiden pesuun. Irrottaa vaseliinia, rasvaa, pikeä, asfalttia, öljyä ja muita erittäin vaikeita likoja. Laimeampana tuotetta voidaan käyttää mm. koneiden, autojen sekä suojapeitteiden pesuun. Soveltuu myös alumiinipinnoille. Pesuaineen sähkönjohtavuus on alhainen, joten se soveltuu esimerkiksi metsäkoneiden pesuun. Sisältää kirkastevahaa.


TREFOILTREFOIL

Kasviliuotin

Trefoil Raskaspesu on tarkoitettu autojen, koneiden, pressujen, vanteiden ja säiliöiden pesuun. Tuote irrottaa mm. hyönteisiä, suoloja ja maantiepikeä. Huoltopisteissä tuotteella voi pestä osia tai hallin lattioita, sillä se irrottaa äärimmäisen tehokkaasti rasvaa. Trefoil soveltuu myös harjallisiin sekä harjattomiin pesuautomaatteihin.


CAM-TRUCKCAM-TRUCK

Kasviliuotin

Cam-truck on voimakas kasviöljypohjainen kolmikomponenttiaine. Biologisesti luontoon hajoava tuote on tarkoitettu raskaalle kalustolle ympärivuotiseen pesuun. Saatavana 200l ja 1000l astioissa.


SOLARSOLAR

Autoshampoo

Solar on Finn-Eloxin kesäpesuaine. Tuote on kasvipohjainen ja biologisesti täysin hajoava. Pesuaine on myös käyttäjäystävällinen. Runsaasti vaahtoava tuote sisältää kirkastevahaa, joten pesutuloksena syntyy kiiltävä, kirkas pinta.


CLARUSCLARUS

Huuhteluvaha

Clarus Huuhteluvaha on helppokäyttöinen tiiviste, jolla maalipinta saadaan näyttämään puhtaammalta ja kirkkaammalta. Huuhteluvaha on helppo ja nopea tapa kirkkaan pinnan saavuttamiseksi. Huuhteluvaha kerää vesimolekyylit suuremmiksi pisaroiksi ja kuivaa pinnan normaalipesua nopeammin. Aine jättää erittäin ohuen kalvon maalipinnalle suojaten sitä rasitteilta, kuten suolalta.


Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello