Kiinteistöhuollon

ammattituotteet ja ammattipalvelu

Kiinteistönhuolto


SUPER 100SUPER 100

Maalin- ja grafiitin poisto

Tarkoitettu nimensä mukaisesti maalin irrotukseen. Sopii metalli- ja puupinnoille.
Erittäin tehokasta mm. koneiden maalipinnan uudelleenkäsittelyssä ja graffitien poistoon!


CAM-GRAFFIT WIPESCAM-GRAFFIT WIPES

Graffitien & töherrysten poistoliina

Puhdistusliina sisältää voimakkaasti vaikuttavia puhdistusaineita, jotka liuottavat nopeasti irti kaikenlaiset töherrykset lähes miltä tahansa pinnalta. Pyyhkeen kuidussa mukana olevahierova vaikutusominaisuus auttaa aineen kemiallisen vaikutuksen lisänä. Tuote poistaa useimmilla maaleilla ja tusseilla tehdyt töherrykset sekä liima- ja teippijäänteet eri pinnoilta. Purkki sisältää 40 kpl liinoja. Käytettävä hanskoja.


BLACK STRIKEBLACK STRIKE

Voimakas nestemäinen putkenavausaine

Black strike on kehitetty viemäriputkistojen ongelmien välittömään puhdistukseen ja kunnossapitoon. Poistaa tehokkaasti tukokset, jotka ovat aiheutuneet orgaanisista jätteistä, vaipoista, kahvinporoista, rasvoista, hiuksista jne. Poistaa hyvin myös ruoste-, kalkki- javirtsakivi saostumia. Hoitaa tehtävät, joissa muut tuotteet epäonnistuvat. Black Strike ei vahingoita teräs-, kupari- eikä PVC-putkistoja. Ei kehitä myrkyllisiä höyryjä eikä hajuja. Tuotteen pH on 1,0.


VERTEXVERTEX

Tehokas Viemärinavausjauhe

Vertex käyttö on yksinkertaista ja turvallista. Ei aiheuta roiskeita eikä vahingoita putkistoja. Lämpöä kehittävien magnesiumlastujen ansiosta toimii myös kylmässä vedessä. Tuote on pakattu kätevästi annosteltavaan purkkiin.


DRAIN GATEDRAIN GATE

Hajunsulkuaine

Drain gate estää veden haihtumisen harvoin käytetyistä lattiakaivoista, hajulukoista, putkistoista jne. Drain gate muodostaa veden pintaan kalvon, joka ehkäisee kuivumisesta johtuvat hajuhaitat ja jättää raikkaan tuoksun huoneeseen. Drain gate on biologisesti hajoava luonnontuote.


ANTICEANTICE

Raemainen jääsulatusaine toimii jopa -54’C

Antice on nopeatehoinen ja pitkävaikutteinen jäänsulatusaine, joka kehittää voimakkaasti lämpöä kosketuksessa jäähän ja lumeen. Estää uuden jään muodostumisen useiden tuntien ajan. Antice on erittäin riittoisaa. Paremman tehonsa ansiosta tuotetta tarvitsee käyttää vähemmän, jolloinka ympäristökuormitus pienenee merkittävästi.


ANTICE GRIP -54’CANTICE GRIP -54’C

Raemainen jääsulatusaine joka sisältää hiekoitussepeliä toimii jopa -54’C

ANTICE GRIP on nopeatehoinen ja pitkävaikutteinen jäänsulatusaine, joka kehittää voimakkaasti lämpöä koskettaessaan jäähän ja lumeen. Joukossa oleva vesipesty 3 mm sepeli pureutuu jäähän. Uudelleen jäädyttyä karkea hiekka pitää kulkureitin pitävänä.


ICESAHARAICESAHARA

Hiutalemainen jäänsulatusaine

Erittäin tehokas jäänsulatusaine toimii erittäin kylmissä oloissa. Aine ei sisällä natriumia, joten sitä voidaan käyttää myös pohjavesialueilla. Hiutalemainen aine sopii levitettäväksi käsin tai koneellisesti. Ainetta voidaan myös sekottaa hiekotussoran kanssa, jolloin sulavaan jäähän uppoava sora vähentää liukkautta.


ANTICE LIQUIDANTICE LIQUID

Nestemäinen jäänsulatusaine

Liquid on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen jäänsulatusneste, joka ei vahingoita pohjavesiä. Antice Liquid on biologisesti hajoava, ympäristömyötäinen tuote. Turvallinen kaikille pinnoille, ei ruostuta metallia eikä syövytä betonia.


CAM-ANTDUSTCAM-ANTDUST

Pölynsidonta-aine

Ammattilaisen valinta haitallisen katupölyn vähentämiseksi. Tuote on tarkoittu Pölynsidontaan kevät- ja kesäkunnostuksessa ja ympärivuotisena parkkihalleissa. Cam-Antdust imeyttää katupölyn ilmasta ja hyökkää katupölyn kimppuun kasteluveden joukosta. Sorapinnoilla tuote sitoo pölyn kulutuskerrokseen, jolloin pöly ei pääse aiheuttamaan ympäristöhaittoja. Ylivertainen ratkaisu kevään alhaisissa lämpötiloissa koska tuote ei jäädy.


CAM-TEPACAM-TEPA

Asfaltinpaikkausaine

Voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Erittäin hyvä kiinnitarttuvuus, sopii asfaltti-, tiili-, kivi-, betoni ja muihin kiinteisiin tienpintoihin. Helppokäyttöinen - ei vaadi esikäsittelyä, kovettuu nopeasti puristuspaineen alaisena.


CAM-TEPA LIQUIEDCAM-TEPA LIQUIED

Itsetasoituva paikkausmassa

Täyttää halkeamat, reiät ja kuopat. Se on helppokäyttöinen, pitkäkestoinen ja kemikaalinkestävä (öljy, polttoneste, hapot, laimeat emäkset, yleisimmät liuottimet). Voidaan käyttää myös kiinnitysmassana koneiden, viemäreiden ja palkkien upotuksissa. Kovetuttuaan erittäin luja.


CAM-ROOF CORRECTCAM-ROOF CORRECT

Lasikuituvahvisteinen katonpaikkausmassa

Cam-roof correct on heti käyttövalmis lasikuituvahvisteinen katonpaikkausmassa. Tarttuu bitumi-, pelti-, huopa-, tiili-, betoni- ja metallipintoihin. Toimii myös veden alla.


DL ROOF EXPRESSDL ROOF EXPRESS

Elastinen vedenpitävä paikkausteippi

Repeytymätön teippi on päällystetty ilmatiiviillä ja pehmeällä alumiinikalvolla. Tarttuu lujasti yleisempiin materiaaleihin, kuten puu, tiili, pelti, kaakeli, huopa jne. Tarttuu myös polyuretaaniin, akryylimassaan, sinkkiin, bitumiin, PVC-muoviin, lasiin, silikoniin ym. Kestää kuumuutta aina 80°C asti ja on erittäin taipuisa myös kylmissäkin olosuhteissa. Teipissä oleva suojakalvo suojaa pölyltä ja likaantumiselta. Tarvittaessa voidaan myös maalata päälle. Saatava 100 ja 300 mm / 10 m rulla.


EXTREME PIPE REPAIR KITEXTREME PIPE REPAIR KIT

Polyuretaani putkenkorjausnauha

Ainutlaatuinen korjausnauha putkivuotojen nopeaan korjaamiseen. Erikoisvalmisteinen polyuretaanihartsilla kyllästetty, kudottu polyesteri nauha. Sopii monille eri putkimateriaaleille, kuten kupari, teräs, muovi, lasikuitu jne. Kestää monia nesteitä ja on myös kulutusta kestävä esim. puru- tai pölyputkissa. Kestää lämpötiloja aina 270°C:seensaakka.


KOROZIJA BLOCKKOROZIJA BLOCK

Ruosteenmuuntoaine

Tehokas ruosteenmuuntoaine pysäyttää ruostumisen välittömästi ja muuntaa ruosteen lujaksi korroosiolta suojaavaksi kerrokseksi. Nopea, helppo ja taloudellinen tapa suojata pinnat korroosiolta. Sopii kaikkiin ruosteisiin kohteisiin teollisuudessa, laivoissa, ajoneuvoissa, kiinteistöissä jne. Antaa erinomaisen ja pitkävaikutteisen suojan.


SOUDAFLEXSOUDAFLEX

Säänkestävä tiivisteaine

Soudaflex on käyttövalmis, joustava tiivistys- ja saumausmassa. Tarttuu lujasti puuhun, muoviin, metalleihin, betoniin jne. Soudaflex tiivistää myös märkiä sekä öljyisiä pintoja. Sopii mm. läpivientien tiivistämiseen, katonpaikkaukseen sekä saumauksiin. Soudaflex kestää myös useita kemikaaleja ja UV-säteilyä. Saatavana valkoinen, harmaa, ruskea ja mustana


FIX-ALLFIX-ALL

Elastinen liimaus-,saumaus- ja tiivistysmassa

Yksikomponenttinen hybridipolymeerimassa, joka liimaa ja tiivistää kaikkia materiaaleja. Irrotuslujuus-,vetolujuus ja leikkauslujuusarvot ovat paremmat kuin silikoneilla ja polyuretaaneilla. Kestää hyvin öljyjä, rasvoja, alifaattisia liuottimia, kosteutta, laimeita happoja ja laimeita emäksiä. Sauma on erittäin joustava ja kestää tärinää. UV-valon- ja säänkestävä. Tarttuu märille pinnoille ja kuivuu myös veden alla. Pinta voidaan maalata vesipohjaisilla maaleilla. Tuote on liuotteeton ja sitä voidaan käyttää satunnaisessa kosketuksessa elintarvikkeisiin. Saatavana valkoisena, harmaa, ruskea, musta ja beige.


FIRESEALFIRESEAL

1500°C tiivistysmassa

Yksikomponenttinen korkeita lämpötiloja kestävä tiivistysmassa. Tiivistää ja liimaa nopeasti liitokset, jotka ovat alttiina korkeille lämpötiloille esim. uuneissa, kattiloissa, grilleissä, piipuissa ja pakoputkissa. Kestää hyvin useita kemikaaleja mm. öljyä, rasvoja, vaihteisto- ja hydraulinesteitä. Voidaan käyttää myös metalli-, kivi-ja betoni pinnoille halkeamien, kolojen ja rakojen täyttämiseen. Tiivisteen rakenne säilyy muuttumattomana 1500°C asti. Ei sisällä asbestia. Kovettumisaika 12 h käyttövalmis ja 24 h täysin kova.


FIRE GRAPHITE PROFIRE GRAPHITE PRO

Palossa paisuva grafittipohjainen akryylimassa läpivienteihin

JOINTS FIRE GRAPHITE PRO+ on grafiittipohjainen läpivientimassa, joka laajenee yli 135°C lämpötilassa estäen palon, savun ja palokaasujen etenemisen sekä toimii äänikatkona. JOINTS FIRE GRAPHITE PRO+ tiivistää palotilanteissa kaikki sulavista materiaaleista syntyvät läpivientiraot ja näin ylläpitää tehokkaasti palo-osastointia. JOINTS FIRE GRAPHITE PRO+ sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.


FIREFOAM GUN PRO+FIREFOAM GUN PRO+

Palopistoolivaahto

Yksikomponenttinen, itselaajeneva ja käyttövalmis palotekninen Polyuretaanivaahto ympäristöystävällisellä ponneaineella. Ei sisällä haitallisia CFC -ponneaineita. Pistooli ja –pillivaahtona. JOINTS FIRE FOAM PRO+ ei tuota savukaasuja eikä ylläpidä palamista tulipalotilanteessa. Vaahdolla voi tiivistää mm. saumat, palo-ovien karmien raot täydellisesti estäen savukaasujen ja lämmön etenemisen. Vaahdon vaaleanpunainen väri auttaa valvontatyössä. Sisältää vain sallittuja ponneaineita.

Saatavana myös pistoolli


RESCUE TAPERESCUE TAPE

Korjausteippi

Rescue Tape on itsestään liimautuva silikoni korjaus teippi moniin käyttötarkoituksiin. Silikoni RescueTape on monipuolinen ja helppo käyttää. Voidaan käyttää kostealla, öljyisellä ja likaisella pinnalla. Rescue tape voidaan käyttää myös sähköeristeinä yksi kerros eristää 8000 V. Rescue Tape kestää 8 bar painetta ja lämmönkesto 250’C. Rullassa 25 mm x 3 m.


PERMANITE GTPERMANITE GT

100% PTFE putkikierreteippi

Muovautuva ja itseliimautuva PTFE-tiiviste puhtaasta PTFE:stä, ei tartu kiinni eikä kovetu ja on helppokäyttöinen. Teippi on luotettava ja erinomainen vetolujuus alhaisissakin lämpötiloissa. Vastustaa hyvin murtumista eritysesesti taivutusten ja tärinän yhteydessä. Erittäin hyvä kemikaalikesto ja lämpötila-alue.


Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello