Puhdistusaineet

ammattituotteet ja ammattipalvelu

Puhdistusaineet


ODORSTROYERODORSTROYER

Hajunpoistaja ja puhdistusaine

Odorstroyer on käyttövalmis nestemäinen hajunpoistaja ja puhdistusaine, joka sisältää kolmea erilaista elävää bakteerikantaa, pinta-aktiivisia pesuaineita ja hajusteita. Tuhoaa hajut biologisesti, eikä ainoastaan peitä hajua. Helppokäyttöinen: sumutetaan ainetta suoraan puhdistettaville pinnoille, tarvittaessa käytetään harjaa tai liina, annetaan kuivua. Tehokas jäteastioiden ja -huoneiden hajujen torjuntaan Odorstroyerin sisältämät luonnonmukaiset mikro-organismit "syövät" hajunaiheuttajat ja estävät hajujen syntymistä.


NATURE CLEENNATURE CLEEN-2NATURE CLEEN

Entsyymipohjainen yleispuhdistusaine

Nature Clean poistaa tehokkaasti rasvoja, proteiineja, tärkkelystä ja muuta likaa. Poistaa myös pahat hajut ja jättää puhtaan ja raikkaan tuoksun. Sopii huokoisille materiaaleille, kaakelipinnoille, saniteetti- ja keittiötiloihin,saunaosastoille, jätehuoneille jne.


IPAPROIPAPRO

Puhdistusneste

Ipapro on tarkoitettu erittäin vaativaan erikoispuhdistukseen, mm. lasi- ja muovipinnoille. Tuote ei jätä minkäänlaista kalvoa. Tuotteen jäätymispiste on noin -12 ºC.


LIQUIDRYLIQUIDRY

Nesteiden imeytysaine

Erittäin tehokas vesipohjaisten nesteiden imeytysaine, joka imeyttää nopeasti ”vahingot” kutenvirtsan , oksennuksen , veren, virvoitusjuomat, jne puoli-kiinteäksi geeliksi. Imeyttää 50-120 kertaisesti oman painonsa verran nestettä.


Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello