Tuholaistorjunta

ammattituotteet ja ammattipalvelu

Tuholaistorjunta


MUURAHAISPUFFETTIMUURAHAISPUFFETTI

Täytettävä muurahaisrasia, varustettuna luonnonmukaisella syötillä muurahaisten torjuntaan keittiössä, sisätiloissa, terassilla ja parvekkeella. Tuhoaa koko muurahaisyhteiskunnan. Vaikuttava aine: spinosadi. Sisältää 2 puffettia ja 20 ml luonnonmukaista houkutinliuosta. Houkutinliuos riittää 8:aan lisätäyttöön - siis yhteensä 9:ään torjuntakertaan! Saat näin ollen 9 puffettia yhden hinnalla. Ympäristöystävällinen ja tehokas.


MUURAHAISSIROTEMUURAHAISSIROTE

Luonnonmukainen ja tehokas sirote muurahaisia vastaan. Tuhoaa koko muurahaisyhteiskunnan, tarkoitettu ulkokäyttöön. Sopii sekä sirotteluun että kasteluveteen liuotettuna. Käytetään sirottelussa 10g m² tai kastelussa 10g (2 teelusikallista) / 5dl vettä. Vaikuttava aine: Pyretriini.


MUURAHAISSPRAYMUURAHAISSPRAY

Muurahaisten torjuntaan sisätiloissa, kivetyksillä, terasseilla ja viljelemättömillä mailla. Käyttövalmis spray. Nopea ja tehokas vaikutus saadaan aikaan rapsiöljyn ja krysanteeminkukista saadun luonnon pyretriinin avulla. Ei sisällä synteettisiä aineita. Ohuen suutinputken avulla se on tarkoitettu tuholaisten torjuntaan myös hankalissa paikoissa esim. jalkalistojen ja erinäisten saumojen takana. AEROSOLI 400 ml / S UIHKEPULLO 750 ml.


TUHOLAISSPRAYTUHOLAISSPRAY

Permanent Tuholaisspray on tarkoitettu kaikkien ryömivien tai lentävien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa. Heti vaikuttava ja sen lisäksi vaikutus säilyy tehokkaana 6 viikkoa suihkutetuilla pinnoilla. Soveltuu kaikille kodin tuholaisille: torakat, sokeritoukat, siirat, luteet ja ampiaiset. Käyttökohteena ovat WC, kylpyhuoneet, pesutuvat, kellarit, autotallit, kesämökit ja karjasuojat. Vaikuttaa heti + kuuden viikon kestovaikutus. Riittää n. 20 m²:lle.


AMPIAS- JA TUHOLAISVAAHTOAMPIAS- JA TUHOLAISVAAHTO

Permanent on uudenlainen vaahtomainen aine ampiaisten ja niiden pesien sekä muiden hyönteisten torjuntaan vaikeapääsyisistä onkaloista, vaatekaappien takaa tai muista hankalista paikoista. Suihkuta vaahtoa erityisesti pesäaukkoon ja jos mahdollista suoraan aukosta sisään, jotta vaahtoa levittyy myös pesän sisällä oleviin onkaloihin. Mikäli ampiaiset kaivautuvat vaahdon läpi ulos, toista käsittely.


Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello