Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Tuotteet

CAM-SORB

MINERAALIPOHJAINEN IMEYTYSRAE

Rakeinen 1-3 mm kalsinoitu mooli, joka soveltuu imeyttämiseen kaikilta kiinteiltä pinnoilta. Optimaalinen kitka saadaan myös kun rakeet on täysin imeytettyjä. Voidaan käyttää ennalta ehkäisevästi tai vuodon sattuessa. Täyttää MPA-vaatimuksen. Terveydelle ja luonnolle haitaton. Palamaton imeytysrae.Pakkaus 15 l.

IKASORB 1030IKASORB 1030

SUURIRAKEINEN IMEYTYSRAE ULKO- JA SISÄKÄYTTÖÖN

Ikasorb 1030 soveltuu imeytystehtäviin kaikilla kiinteillä pinnoilla. Erinomainen kitka myös imeytettynä.Ikasorb 1030 on suhteellisen suuren raekokonsa (1-3 mm) ansiosta tuote, jota voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa kaikissa päivittäisissä imeytystehtävissä. Pakkaus 20 kg / 40 l.

IKASORB SPANN

PIENIRAKEINEN IMEYTYSRAE KULJETUSPAKKAUKSESSA

Ikasorb Spann on pakattu helposti mukana kulkevaan astiaan ja soveltuu imeytystehtäviin kaikilla kiinteillä pinnoilla. Hyvin pienen raekokonsa (0,5-1 mm) ansiosta Ikasorb 1850 tunkeutuu pienimpiinkin koloihin ja uurteisiin. Pakkaus 10 kg.

PELICAN PACK

Öljynimeytysjärjestelmä

PELICAN BOX on liikuteltava öljynimeytyslaite, jossa imeytysaineena käytetään kierrätettävää ja voimakkaasti absorboivaa FIBERCAN puuvillakuitua. Säiliön tilavuus on 50 litraa ja se vastaa kahta kierrätettävää FIBERCAN säkkiä. Erittäin helppokäyttöinen menetelmä, joka minimoi imeytysaineen kulutuksen ja siitä muodostuvan jätteen. Kierrätettävyyden ansiosta imeytysainetta ei mene hukkaan vaan sen hyötysuhde on 100%.

OIL ONLY SMS RULLAT

RULLAT ÖLJYPOHJAISTEN NESTEIDEN IMEYTTÄMISEEN (ÖLJY, DIESEL JNE.)

Oil Only SMS-imeyttäjät on vahvistettu molemmilta puolilta pintakerroksella, jonka ansiosta arkki kestää yliajon, kävelyn ja seisomisen. Toimivat erittäin hyvin käytävämattoina, imeytyskyky on 20-kertainen painoon nähden. Rullan koko 0,48 x 44 m ja 0,96 x 44 m.

BLACK & WHITE UNIVERSAL SMS RULLAT

Erittäin hyvin kulutusta kestävä Imeytysrulla.

Mm. öljy, vesi, liuottimet, kemikaalit, leikkuunesteet ym. Voidaan käyttää myös käytävä mattona estääkseen öljyn ym. leviämisen. Imeytysrullassa toinen puoli on valkoinen joka imee nesteet, toinen on musta joka kestää kulutusta pitää nesteet sisällä. Luja pintakerros kestää yliajon, kävelyn ja seisomisen. Rullan koko 0,48 x 44 m ja 0,96 x 44 m.

VARIKKOMATTO OIL ONLY

Sopii mm. moottoriurheilukäyttöön, täyttää kansainväliset kriteerit. Sitoo kaikki öljypohjaiset nesteet nopeasti ja helposti. Vahvistettu pinta, kääntöpuolella muovikerros, joka pitää alustan kuivana. Mitat 100×160 cm. Paketissa 20 kpl ja imukyky 250 l / paketti.

OIL ONLY TYYNYT JA PUOMIT

ÖLJYPOHJAISTEN NESTEIDEN IMEYTTÄMISEEN

Oil Only tyynyt ja puomit valmistetaan selluloosa- ja polypropyleenikuidusta. Tyynyjä voidaan käyttää suuriin konevuotoihin, joista aiheutuu jatkuvaa vuotoa. Puomit ovat joustavia imeyttäjiä, jotka rajaavat mainiosti vuodon valuma-alueen.

Lyhyt puomin 7,6 x 122 cm ja imukyky 70 l / pakkaus
Pitkä puomi 7,6 x 305 cm ja imukyky 75 l / pakkaus
Pieni tyyny 21 x 43 x 5 cm ja imukyky 45 l / pakkaus
Iso tyyny 43 x 43 x 5 cm ja imukyky 70 l / pakkaus

OIL ONLY SUMP SKIMMER BOOMS

Pidä kaivot, tankit ja pilssit öljyistä puhtaana helposti kelluvalla imeytysputkella. Kelluvaan putkeen ei imeydy vesipohjaiset nesteet. Imeyttää öljyä, liuottimia, polttoaineita ja öljypohjaisia nesteitä. Polypropeeni täyteaineena on kemikaaleja jotka vähentää hajuja ja bakteerien kasvua. Putki kelluu vedessä ja imee toivottuja nesteitä. Putken valkoisen värin ansiosta on helppo nähdä öljyn kyllästystason.
Tuotetiedot

Pituus: 50 cm
Halkaisija: 20 cm
Imeytysmäärä: 13,8l
Paino: 8,6 kg
Narun pituus: 5 m

SUPER 100

Maalin- ja grafiitin poisto

Tarkoitettu nimensä mukaisesti maalin irrotukseen. Sopii metalli- ja puupinnoille.
Erittäin tehokasta mm. koneiden maalipinnan uudelleenkäsittelyssä ja graffitien poistoon!

CAM-GRAFFIT WIPES

Graffitien & töherrysten poistoliina

Puhdistusliina sisältää voimakkaasti vaikuttavia puhdistusaineita, jotka liuottavat nopeasti irti kaikenlaiset töherrykset lähes miltä tahansa pinnalta. Pyyhkeen kuidussa mukana olevahierova vaikutusominaisuus auttaa aineen kemiallisen vaikutuksen lisänä. Tuote poistaa useimmilla maaleilla ja tusseilla tehdyt töherrykset sekä liima- ja teippijäänteet eri pinnoilta. Purkki sisältää 40 kpl liinoja. Käytettävä hanskoja.

BLACK STRIKE

Voimakas nestemäinen putkenavausaine

Black strike on kehitetty viemäriputkistojen ongelmien välittömään puhdistukseen ja kunnossapitoon. Poistaa tehokkaasti tukokset, jotka ovat aiheutuneet orgaanisista jätteistä, vaipoista, kahvinporoista, rasvoista, hiuksista jne. Poistaa hyvin myös ruoste-, kalkki- javirtsakivi saostumia. Hoitaa tehtävät, joissa muut tuotteet epäonnistuvat. Black Strike ei vahingoita teräs-, kupari- eikä PVC-putkistoja. Ei kehitä myrkyllisiä höyryjä eikä hajuja. Tuotteen pH on 1,0.

VERTEX

Tehokas Viemärinavausjauhe

Vertex käyttö on yksinkertaista ja turvallista. Ei aiheuta roiskeita eikä vahingoita putkistoja. Lämpöä kehittävien magnesiumlastujen ansiosta toimii myös kylmässä vedessä. Tuote on pakattu kätevästi annosteltavaan purkkiin.

DRAIN GATE

Hajunsulkuaine

Drain gate estää veden haihtumisen harvoin käytetyistä lattiakaivoista, hajulukoista, putkistoista jne. Drain gate muodostaa veden pintaan kalvon, joka ehkäisee kuivumisesta johtuvat hajuhaitat ja jättää raikkaan tuoksun huoneeseen. Drain gate on biologisesti hajoava luonnontuote.

ANTICE

Raemainen jääsulatusaine toimii jopa -54’C

Antice on nopeatehoinen ja pitkävaikutteinen jäänsulatusaine, joka kehittää voimakkaasti lämpöä kosketuksessa jäähän ja lumeen. Estää uuden jään muodostumisen useiden tuntien ajan. Antice on erittäin riittoisaa. Paremman tehonsa ansiosta tuotetta tarvitsee käyttää vähemmän, jolloinka ympäristökuormitus pienenee merkittävästi.

ANTICE GRIP -54’

Raemainen jääsulatusaine joka sisältää hiekoitussepeliä toimii jopa -54’C

ANTICE GRIP on nopeatehoinen ja pitkävaikutteinen jäänsulatusaine, joka kehittää voimakkaasti lämpöä koskettaessaan jäähän ja lumeen. Joukossa oleva vesipesty 3 mm sepeli pureutuu jäähän. Uudelleen jäädyttyä karkea hiekka pitää kulkureitin pitävänä.

ICESAHARA

Hiutalemainen jäänsulatusaine

Erittäin tehokas jäänsulatusaine toimii erittäin kylmissä oloissa. Aine ei sisällä natriumia, joten sitä voidaan käyttää myös pohjavesialueilla. Hiutalemainen aine sopii levitettäväksi käsin tai koneellisesti. Ainetta voidaan myös sekottaa hiekotussoran kanssa, jolloin sulavaan jäähän uppoava sora vähentää liukkautta.

ANTICE LIQUID

Nestemäinen jäänsulatusaine

Liquid on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen jäänsulatusneste, joka ei vahingoita pohjavesiä. Antice Liquid on biologisesti hajoava, ympäristömyötäinen tuote. Turvallinen kaikille pinnoille, ei ruostuta metallia eikä syövytä betonia.

CAM-ANTDUST

Pölynsidonta-aine

Ammattilaisen valinta haitallisen katupölyn vähentämiseksi. Tuote on tarkoittu Pölynsidontaan kevät- ja kesäkunnostuksessa ja ympärivuotisena parkkihalleissa. Cam-Antdust imeyttää katupölyn ilmasta ja hyökkää katupölyn kimppuun kasteluveden joukosta. Sorapinnoilla tuote sitoo pölyn kulutuskerrokseen, jolloin pöly ei pääse aiheuttamaan ympäristöhaittoja. Ylivertainen ratkaisu kevään alhaisissa lämpötiloissa koska tuote ei jäädy.

CAM-TEPA

Asfaltinpaikkausaine

Voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Erittäin hyvä kiinnitarttuvuus, sopii asfaltti-, tiili-, kivi-, betoni ja muihin kiinteisiin tienpintoihin. Helppokäyttöinen – ei vaadi esikäsittelyä, kovettuu nopeasti puristuspaineen alaisena.

CAM-TEPA LIQUIED

Itsetasoituva paikkausmassa

Täyttää halkeamat, reiät ja kuopat. Se on helppokäyttöinen, pitkäkestoinen ja kemikaalinkestävä (öljy, polttoneste, hapot, laimeat emäkset, yleisimmät liuottimet). Voidaan käyttää myös kiinnitysmassana koneiden, viemäreiden ja palkkien upotuksissa. Kovetuttuaan erittäin luja.

CAM-ROOF CORRECT

Lasikuituvahvisteinen katonpaikkausmassa

Cam-roof correct on heti käyttövalmis lasikuituvahvisteinen katonpaikkausmassa. Tarttuu bitumi-, pelti-, huopa-, tiili-, betoni- ja metallipintoihin. Toimii myös veden alla.

DL ROOF EXPRESS

Elastinen vedenpitävä paikkausteippi

Repeytymätön teippi on päällystetty ilmatiiviillä ja pehmeällä alumiinikalvolla. Tarttuu lujasti yleisempiin materiaaleihin, kuten puu, tiili, pelti, kaakeli, huopa jne. Tarttuu myös polyuretaaniin, akryylimassaan, sinkkiin, bitumiin, PVC-muoviin, lasiin, silikoniin ym. Kestää kuumuutta aina 80°C asti ja on erittäin taipuisa myös kylmissäkin olosuhteissa. Teipissä oleva suojakalvo suojaa pölyltä ja likaantumiselta. Tarvittaessa voidaan myös maalata päälle. Saatava 100 ja 300 mm / 10 m rulla.

EXTREME PIPE REPAIR KITE

Polyuretaani putkenkorjausnauha

Ainutlaatuinen korjausnauha putkivuotojen nopeaan korjaamiseen. Erikoisvalmisteinen polyuretaanihartsilla kyllästetty, kudottu polyesteri nauha. Sopii monille eri putkimateriaaleille, kuten kupari, teräs, muovi, lasikuitu jne. Kestää monia nesteitä ja on myös kulutusta kestävä esim. puru- tai pölyputkissa. Kestää lämpötiloja aina 270°C:seensaakka.

RESCUE TAPE

Korjausteippi

Rescue Tape on itsestään liimautuva silikoni korjaus teippi moniin käyttötarkoituksiin. Silikoni RescueTape on monipuolinen ja helppo käyttää. Voidaan käyttää kostealla, öljyisellä ja likaisella pinnalla. Rescue tape voidaan käyttää myös sähköeristeinä yksi kerros eristää 8000 V. Rescue Tape kestää 8 bar painetta ja lämmönkesto 250’C. Rullassa 25 mm x 3 m.

MOLLE-WIPES

Jäätymätön käsienpuhdistusliina

Molle-wipes poistaa rasvat, öljyt ja muut liat iholta. Molle-Wipes soveltuu myös työkalujen sekä erilaisten tasojen ja osien tehokkaaseen puhdistukseen. Molle Wipes on ilman vettä käytettävä käsienpuhdistusliina. Kätevän pakkauksen ansiosta on helppo kuljettaa mukana purkissa 150 liinaa

SPECIAL WIPES

Puhdistusliina

Puhdistaa kaksipuolisen pinnan ansiosta tehokkaasti vaikeaakin likaa. Esim. Merkkaus- ja painovärejä, öljyä, rasvaa, nokea, ja tiivistysmassoja Pakkasenkesto -20* 75 kpl liinoja purkissa.

JOINTS WIPES

Antibakteerinen puhdistusliina

Wipes puhdistusliina on antibakteerinen ja EN13697 hygieenia testattu. Tappaa pinnoilta 99,99% bakteereista. Liina soveltuu monenlaiseen puhdistukseen ja Hygieniakäyttöön. Laboratoorinen vaikutus. Kätevän pakkauksen ansiosta on helppo kuljettaa mukana purkissa 80 liinaa.

IKATEX

Kuituliina

Korkealaatuinen kuituliina arkojen pintojen pyyhintään. Erinomainen imukyky. Nukkaamaton ja märkäkestävä.

MEKANO 3-KERROKSINEN

Hallipaperi

Korkealaatuinen vahva, nukkaamaton, kuivauspaperi esim. öljylle, rasvalle, lialle, leikkuunesteelle, ym. Paketissa 2-rullaa, 3-kerroksista vaaleansinistä, hyvin imukykystä selluloosapaperia. Arkkikoko 38 x 37 cm 500 kpl / rulla Saatavana myös teline.

CAM PRO

Kasviliuotin

Vahvemmalla seoksella erittäin vaativien kohteiden, kuten moottoreiden ja hallin lattioiden pesuun. Irrottaa vaseliinia, rasvaa, pikeä, asfalttia, öljyä ja muita erittäin vaikeita likoja. Laimeampana tuotetta voidaan käyttää mm. koneiden, autojen sekä suojapeitteiden pesuun. Soveltuu myös alumiinipinnoille. Pesuaineen sähkönjohtavuus on alhainen, joten se soveltuu esimerkiksi metsäkoneiden pesuun. Sisältää. Kirkastevahaa. Vahva tiiviste, 1l tuotetta painaa n.1,2kg.

SUPER CAM

Kasviliuotin

Super Cam on erityisesti harjattomiin pesuihin tarkoitettu vahva liuotin, toimii maantiesuolaan sekä proteiinilikaan (hyönteiset) vaivattomasti. Pressut, vanteet, koneet ja säiliöt käyttökohteina. Nopea vaikustusaika 5-10min, 5 kertaa tehokkaampi vaikutus, sisältää kirkastevahaa.

CAM FOIL

Kasviliuotin

Camfoil Raskaspesu on tarkoitettu autojen, koneiden, pressujen, vanteiden ja säiliöiden pesuun. Tuote irrottaa mm. hyönteisiä, suoloja ja maantiepikeä. Huoltopisteissä tuotteella voi
pestä osia tai hallin lattioita, sillä se irrottaa äärimmäisen tehokkaasti rasvaa. Trefoil soveltuu myös harjallisiin sekä harjattomiin pesuautomaatteihin. Sisältää kirkastevahaa.

CAM-GREESE OFF

Rasvanpoistaja

Tehokas rasvan ja lian poistaja esim. maalattavien kohteiden puhdistukseen tai jarru- ja kytkinpinnoille. Irrottaa itsepintaisimmatkin öljy-, rasva-, asfaltti- ja muut epäpuhtaudet kaikilta kovilta pinnoilta. Täysin haihtuva.

CAM-POWER

Raakaliuotin

Hiilivetypohjainen 90-luvun liuotin, aromaattisten hiilivetyjen pitoisuus 17% (markkinoiden vahvin) Tarkoitettu rasvan, öljyn, asfaltin, pien ja suolan erittäin vaativaan tehopuhdistukseen. Jättää metallipinnoille korroosiosuojan. Tehokkaimmillaan kuiville pinnoille levitettynä. Huuhtoutuu helposti tuotteen sisältämän emulgointiaineen ansiosta.Tuote soveltuu erinomaisesti auton suojavahan poistoon sekä maalipintojen, alustan ja moottorin pesuun. Ei vahingoita maali- eikä lakkapintoja, metalleja, alumiinia eikä lasia. Täsmätuote raskaaseen likaan. Käy raakaliuos osienpesukoneisiin.

CAM-MONITOIMIÖLJY

Poistaa tehokkaasti kosteuden. Suojaa metallipinnat ruostumiselta ja hapettumiselta. Syrjäyttää kosteuden sähkölaitteista. Irrottaa kiinnijuuttuneet osat. Voitelee tehokkaasti lukot, saranat, ketjut, pultit jne. Toimii joka asennossa.

KORKEAPAINE YLEISRASVA

Erittäin korkealuokkainen voitelurasva kaikkien vaativiin voitelukohteisiin. Valumaton heti ruiskutuksen jälkeen. Kestää erinomaisesti vettä, suuria paineita ja iskuja. Muodostaa sitkeän kalvon, joka takaa pitkäaikaisen voitelun. Suojaa korroosiolta. Laaja käyttölämpötila -30-+240’ Käyttökohteita Laakerit, Nivelet, Hammaspyörät, Ketjut, Vivustot ym.

CAM WIRE LUB

Hyvän tunkeutumiskyvyn ansiosta voitelee ketjut ja vaijerit erittäin tehokkaasti moninkertaistaa niiden käytön. Ei roisku ja pysyy hyvin käyttökohteessa. Tunkeutuu kaapelin ytimeen ja voitelee myös sisimmät osat joihin kohdistuu suurin rasitus. Kestää suhteellisen korkeita lämpötiloja ja tunkeutuu myös kylmissä olosuhteissa.

TERVA

Aito luonnon hautaterva, joka estää kiinnijuuttumisen ja ruostumisen. Käyttökohteet: pyörien ja alustan pultit ja mutterit, jousien sinkilät, levypyörien keskiöt, kotelonsuoja-aineena,  karavaanareille seisontatukien kierteisiin, yms. korroosioalttiit kohteet. Lämmönkeston +70°C saakka. Kestää suolaa, vettä ja pesuliuoksia.

KERAAMINEN SUOJA-AINE

Hitsaussuuttimen suoja-aine

Suojaa suuttimet ja niiden sisäpinnat roiskeilta. Taloudellinen; kestää jopa 8 tunnin työvuoroja lisäämättä. Jättää suojaavan kuivan kalvon. Suojaa myös kuumuudelta ja antaa pitkäaikaisen suojan. Tämä keraaminen, uuden sukupolven kuiva suojakalvo sopii kaikkialle MIG/MAG hitsaukseen ja työkappaleet sekä ympäröivät pidikkeet ja läheiset osat. Sumuta kohteet ennen hitsauksen alkua ja suoja kestää keskeyttämättä jopa 8 tunnin työn ajan. Näin säästät selvästi aikaa ja rahaa, lisäät tuottavuutta sekä saat aikaiseksi puhtaamman hitsausprosessin. Tuote on ideaali erityisesti robottityössä.

CAM-LOCK OIL

Lukko- ja aseöljy

Cam-lock oil on korkealuokkainen lukko- ja aseöljy. PTFE-pitoinen voitelee ja puhdistaa lukot, aseet sekä erilaiset hienomekaaniset laitteet. Cam-lockilla on erinomainen tunkeutumiskyky vaikeasti voideltaviin kohteisiin matalan viskositeetin ansiosta. Huomattavan laaja käyttölämpötila-alue pitää huolen laitteiden toimivuudesta, sekä kylmissä että äärimmäisen kuumissa olosuhteissa.

CAM CLEANER

Palamaton rasvanpoistoaine

Palamaton ja väritön rasvanpoistaja on erittäin tehokas teollisuusliuotin ja rasvanpoistoaine. Poistaa ja liuottaa rasvaa, palanutta rasvaa, öljyä, nokea, pihkaa, liimaa, painovärejä jne. Palamaton rasvanpoistaja haihtuu nopeasti ja jättää jälkeensä puhtaan ja kuivan pinnan. Cam cleaner on erittäin tehokas teollisuusliuotin ja rasvanpoistoaine. Saattaa vahingoittaa joitakin herkkiä muoveja.

HEAVY DUTY RUST OFF

Ruosteenirrottaja

Hapoton, voiteleva ja hyvän tunkeutumiskykynsä ansiosta irrottaa nopeasti ruosteiset ja kiinnijuuttuneet osat. Voitelee ja suojaa hapettumilta. Irrottaa tehokkaasti hapettuneet ja kiinnijuuttuneet metalliosat. Tunkeutuu nopeasti pienimpiinkin rakoihin irrottaen ruostuneet osat toisistaan. Käyttökohteita ovat mm. mutterit, ruuvit ja pultit.

HD-SILICON SPRAY

Silikoni aerosoli

HD-Silicon spray on väritön, puhdas voiteluaine. Estä tehokkaasti tiivisteiden jäätymisen pakkasella ja tekee ne joustaviksi ja kimmoisiksi. Kiillottaa autossa kojelaudat, kumi- ja muovimatot ym. Spray soveltuu kumi-, muovi-, nahka-, lasikuitu-, metalli- ja puupinnoille. Voitelee myös lukot, saranat, jouset ym. tahrattomasti. Sopii elintarviketeollisuuden käyttöön. Toimii joka asennossa. Käyttölämpötila -40 °C – +315 °C.

HD ACTIVE

HD Active on nopeasti kuivuva, liuotinpohjainen, jäänteetön puhdistusaine. Liuottaa ja poistaa pinttyneenkin öljyn, rasvan, hartsin ja silikonin. Poistaa liima-, teippi- ja tarrajäänteitä. Tölkki toimii joka asennossa. Haihtuu nopeasti eikä jätä kalvoa. VAROITUS! Saattaa vahingoittaa joitakin muovi- ja kumilaatuja.

CITRUS ACTIVE

Citrus Active on erikoispuhdistusaine rasvanpoistoon ja puhdistukseen teollisuuteen ja autokorjaamoille. Tämä ekologinen monikäyttöaine perustuu luonnon oman sitrusöljyn luotinvoimaan. Poistaa tehokkaasti pinttyneen lian, öljyn, rasvan, liima-, tarra- ja teippijäljet, kumijäänteet, tervan, muste- ja kuulakärkikynätahrat. Sopii myös pintojen puhdistukseen ennen liimausta.

TARRAN POISTAJA

Tarranpoistaja aine neutraloi nopeasti tarrojen liiman. Puhdistaa tarrojen tahmaiset liimajäänteet. Käyttökohteita ovat: kopiokoneet, faxit, tietokoneet, printterit, hyllyt jne. On myös erinomainen puhdistusliuotin joillekin musteille ja väriaineille. Miellyttävä sitruksen tuoksu.

LASINPESUSPRAY

Lasin ja kovien pintojen puhdistusaine. Valumaton, miedosti sitruunan tuoksuinen. Poistaa lasipinnoilta tehokkaasti rasvan, lian, noen, hyönteisläiskät ym. epäpuhtaudet. Soveltuu myös erittäin hyvin kovien pintojen kuten atk-laitteiden, puhelimien, laskimien yms. puhdistusaineeksi. Lisää liikenneturvallisuutta poistamalla tuulilaseista häiritsevän rasva- ja tervakalvon,  nikotiinin, noen, pölyn ja hyönteisjäänteet. Soveltuu myös kovien pintojen puhdistukseen erinomaisesti.

LASINPESU VAAHTO

Vaahtoava puhdistusaine ja valumaton lasi- ja peilipintojen puhdistukseen. Poistaa hyvin rasva- ,tervakalvon, nikotiinin, noen, hyönteisjäänteet ym.

RST-CLEEN

RST-Clean hoito & puhdistusaine on NSF hyväksytty elintarvikelaatuinen tuote ruostumattomalle teräkselle. Poistaa sormenjäljet, tahnat, lian ja pölyn jättäen puhtaan ja likaa hylkivän kalvon. Soveltuu myös alumiinille, emalipinnoille, kromille, messingille, käsitellyille metallipinnoille ja vinyylille yms. koville pinnoille.

STOFFA

Vaahtoava puhdistusaine istuinten ja verhoilun puhdistukseen. Jättää raikkaan tuoksun puhdistuksen jälkeen.

DESINFIOINTISPRAY

Desinfiointispray on helppo tapa saada tarpeellinen, nopea ja yksinkertainen desinfiointi suoritettua tehokkaasti.Desinfiointispray on tehoaineeltaan alkoholisuspensio (etanoli), joka tekee siitä (benzalkoniumkloridin ohella) biosidisesti tehokkaan, aerosolina helppokäyttöisen ja nopeavaikutteisen desinfiointiaineen.Tuote on kvattipohjainen alkoholiperusteinen spray, joka soveltuu käytettäväksi mm. Työyhteisöissä (wc-tilat, ovenrivat esim.), laitoksissa, kouluissa, kuntosaleilla, julkisissa tiloissa, työkaluissa, partakoneissa, trimmereissä, työjalkineissa, työtasoissa,  pöytätasoissa, hitsaus- ja työ suojakypärissä ym.

SUOJAVOIDE

Korkealuokkainen tuote, joka sekä suojaa että hoitaa ihoa. Palauttaa ihon oman kosteus- ja rasvatasapainon. Muodostaa iholle tehokaan rasvattoman ja suojaavan kalvon. Sopii myös  hoitoaineeksi kuiville käsille. Ei sisällä silikonia, hajusteita tai väriä

Stainless steel spay

Korkealuokkainen, ruostumaton ja kiiltävä metallipinnoite, joka suojaa erinomaisesti korroosiolta ja kestää kulutusta. Muodostaa siistin pinnan esim. vanteisiin, sylintereihin, pakoputkiin ym. metallipintoihin. Kestää korkeita lämpötiloja vahingoittumatta, n. +180°C ja lyhytaikaisesti jopa +240°C. Pölykuiva n. 10 minuutissa Läpikuiva n. 4 -6 tunnin jälkeen Päällemaalattavissa n. 6 tunnin jälkeen

Olemme nyt myös Pakelo-maahantuoja. Pakelolta löydät öljyt ja voiteluaineet!

https://pakelo.com/en/

Millwaukee-työkalut löydät meiltä!

https://fi.milwaukeetool.eu/